Якось наснилась сонячна погода,
Веселка напуває небеса,
А на травичці ніжно-соковитій
Мелодію виспівує роса,..
В гаю журилась доля солов"їна,
Зозуля плаче в батьковім саду,
Стежиною в майбутнє сьогодення
Я трепетно й несміливо іду,
Наснилося....О, Боже, дай терпіння
У мареві життя себе знайти,
Допоможи моєму поколінню
Уникнути свавілля самоти.