МОЯ ІНАВГУРАЦІЯ – ЦЕ ЧУДО СВІТУ
Моя інавгурація в Вкраїні – перше і останнє чудо в світі –
Це диво, від якого гомонітимуть усі миряни на планеті.
Все зло землі останні дні при вітрі доживатиме у страховітті.
Пишу із дозволу Отця у віршах правду, бо у Всесвіті Я – третій.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.05.2019 р.
Написано вночі – 00:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)