БОГ, МАТИ Й СИН
Ідеш, дитино, з хати,
На Схід й гібрид війну.
Лиш пам’ятай про матір,
Не буде в мене сну.
Ти любиш Батьківщину –
Це Господа країна.
Я мала домовину,
За нашу Україну.
Не може й мама спати,
Коли в біді Вітчизна,
Бо діти там солдати
Й щодень в Вкраїні тризна.
А ти такий, як батько,
Життя віддаш за рідну.
Тобі я – не порадько,
Як він, помреш ти гідно.
Молись до Бога, сину,
Вночі хоча і зрання.
Терпи моя дитино,
Збувається писання.
Святе Письмо пророків,
Й Всевишнього слова.
Лишилось мало кроків
Йде слава світова.
Зійде людина Божа,
На трон в величній славі.
На Батька свого – схожа
Й всі пропадуть лукаві…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.05.2019 р.
Написано вночі – 01:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)