ЧОМУ НЕ МОЛЯТЬСЯ…???
Чому людці не моляться до Бога
Й не дякують за свій прожитий день…???
Для них вже в пекло вибрана дорога,
Бо жили для наповнення кишень…!!!
Чому пиха їм засліпила очі,
Добра не бачуть й вихваляють зло…???
Написані Мої слова – пророчі,
А їм в житті усім не повезло…!!!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.05.2019 р.
Написано вночі – 03:20
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)