СВЯТОЇ ТРІЙЦІ Я – СЛУГА
Я Бога – Син і Бога – Брат.
Святої Трійці Я – слуга.
Не хочу в Україні втрат,
Бо – це Моя одна жага.
З любов’ю й правдою до Бога,
Отця зерно зі Мною піде.
Їм вибрана в житті дорога,
Бо благодать на них всіх зійде.
Моліться, люди, всі до Бога.
І зі сльозами на очах.
Гряде до нас нова епоха
І скоро буде світ в плачах…
Бог Дух Святий – також в Мені,
Бо Духом хрещу Я людей.
Земля омиється в вогні
І пропаде у нас юдей…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)