ГНІВИТИ БОГА
Гнівити Бога не дозволю Я нікому
Й гнітити український мій народ також.
Усе – це не підвладно розуму людському,
За гріх страшна чекає кара всіх й вельмож.
Вкраїні процвітатиме зерно лиш Боже.
Полова в Батьківщині пропаде назавжди.
Брехню навічно аксіома переможе,
Бо в Україні Божій – процвітання правди.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.04.2019 р.
Написано вночі – 01:30
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)