ВАША СВЯТОСТЕ
Ваша Святосте, Людмило,
Прийдуть скоро Ваші дні.
Богу та Мені – Ви милі
Й Ви у світі не одні.
З Вами Я і Дух Святий,
Бо прийшов кінець брехні.
Мій народ не боязкий,
Я на трон зійду в Вогні.
Запанує правда в світі.
Зло навічно пропаде.
Україна – в буйноцвітті
Й благодать у край гряде…
Ваша Святосте, Людмило,
Ви в Вкраїні – перша жриця.
Цю країну засліпило,
Бо Володаря – правиця.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)