ДЕНЬ ГОСПОДА
День Господа Христа,
Творіння – це Отця,
Бо з чистого листа,
Живуть мирян серця.
Його – це кожна днина
І будь-яка година,
Як на землі людина,
Бо ми Творця – родина.
Все – володіння Боже,
Що на землі й на небі.
Обман не допоможе,
Бо дні – всі превелебні.
Тож – це все для народу,
Яка приватна власність…???
Людці зробили шкоду
І вирок свій на смертність.
Нема з Отцем угоди.
Шануйте, люди, Бога.
Ви хочете свободи…???
Молитва – допомога…!!!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.04.2019 р.
Написано вночі – 03:00
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)