Дощить Великдень закордоном,
Пташиний спів також мовчить.
Та у душі я чую дзвони,
Христос Воскреслий в ній звучить.
Нехай сиріють в небі хмари,
І вітер гонить їх на схід,
У Воскресіння свої чари,
Й до серця кожного підхід.
Христос Воскрес! – взивають громи,
Немов молитва від небес.
Не відчуваю більше втоми,
Христос Воістину Воскрес!
Христос Воскрес, полинув в небо,
Зібрав у хмари всі гріхи,
Очистив словом. І ось щебет
Відчув в пораненій душі.
А дощ спадає, небо плаче…
В сльозах – очищення землі.
У воїнів серця гарячі,
За них молюся в чужині.
28.04.2019 р.