За тобою хоч на край Землі...
Не вагаюсь, милий, і на мить...
Та нажаль згоріли кораблі,
У вітрила сили замалі,
Вдвох немає сили далі плить
Ти моя ніжність, ти моє небо
Коли ми поруч — що іще треба?
Ти моє серце, ти моє чудо
Це остання мить, що разом будем!
Помилялась я багато раз -
Не хотіла боляче робить
Знаю, що не віриш мені більш
Добіга кінця остання мить
Хоч люблю тебе за все сильніш!
Ти моя ніжність, ти моє небо
Коли ми поруч — серця стук чути ...
Ти моє серце, я молю чудо:
Пригорнусь міцно щоб разом бути!