МЕСІЯ Й ЛЬВІВСЬКЕ НЕБО
Заплакало сьогодні в місті Львові небо…
Спостерігаю за сльозами із вікна
І дуже на душі мені було ганебно,
Чому в моїй країні йде гібрид війна…???
Чому із небесами Я тужіння маю
І біль Я відчуваю неба та землі…???
Хоч України майбуття та світу знаю
Й попереду ще дні буремні, темні й злі…
Молитися потрібно ревно всім до Бога.
Покаятися у зневазі до людей.
Як відійде з душі за гріх уся тривога,
Тоді Я збережу сім’ю та їх дітей…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
25.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)