БРЕХНЯ НАРОДУ – ГРІХ
Брехня народу – це великий гріх.
Обман мирян в державі Божій – зло.
Моє писання для людців – це сміх.
Не чортове тринадцяте число.
В цей день родився Божий Син - Ісус.
Спаплюжили величну днину в світі.
Підтвердження письма – це землетрус.
Планета скоро буде в страховітті…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.04.2019 р.
Написано ранок – 04:50
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)