ВОНИ – ЗЛО У СТАРОСАМБІРСЬКІМ РАЙОНІ
Директор школи Циб і депутат району Гагалович,
Швагро і друг Тимчак Роман, що в казначействі голова –
Це все нащадки зла – це нечисть і брехло, як Рабінович
Й за біль людський очікує біда, бо в них пусті слова.…
Людці живуть чому: спиталася дитина батька в дома,
Чому за винного відповідатиме не винний, мамо..???
– Це нечисть для вкраїнського народу й за велика втома.
Вони усі відчути мають біль, як наш народ так само…!!!
У владі зло чому знущається над Божою людиною,
Чому поліція, прокуратура та суди продажні…???
Заплаче гірко в крові Старосамбірщина за єдиною
Людмилою, бо бидло думає: поважні й недосяжні…
Не можу передати горя в цій місцевості словами,
Бо Божий гнів і Мій накликали скоти у вашім краю.
Людей Господніх називають дураками та сліпцями,
Хоч ходять в церкву в Стрілках до антипка й просяться до раю.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)