АНТИПКА – ДІТИ В СТАРОСАМБІРСЬКІМ РАЙОНІ Л/о
За рік три рази “слідча” Павліш в Старосамбірськім районі,
Карпінської Людмили закриває кримінальну справу.
Бере сміття зелені й думає, що дівчина на троні,
Бо з Тимчаками й Голубцем у барі попиває каву…
Такі, як Циб пацюк й бібліотекарша кобила в школі,
Діяннями своїми загубили Стрілки та свій рід –
Це зло, яке навічно у диявольській живе неволі,
Бо лиш пихатість в них й не розуміючи мирянських бід.
Із прокурорською підмогою – Затварського Андрія,
Свої Михайло Гагалович робить брудні й темні справи.
Диявол їхній друг й своє їм зло у голови засіяв
І у державі Божій усіма антипками поволі править.
Давно їх всіх до пекла ще очікують в темниці нари…
Над краєм чорні хмари й Божої вже не минути кари..
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)