ЧОМУ НЕ МОЛЯТЬСЯ ДО БОГА…???
Чому людці не моляться до Бога
І нехтують Святе Письмо Отця…???
Без віри люди на землі убогі,
Душа їх в пеклі буде без кінця.
Такі чорти, як Гагалович й Циб –
Це нечисть в Божій вибраній країні –
Це гниль смердюча, як отруйний гриб
Й через таких Вкраїна – у руїні…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
17.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)