ЧОМУ НЕ ВІРЯТЬ БОГУ…???
Чому людці не вірять Богу
Й писанню у Святім Письмі…???
В біді лиш просять допомогу,
А визнають Його в тюрмі.
Арешт не Боже покарання.
Не буде в нас в’язниці скоро.
Темниці зробимо прощання,
Бо Господу – це непокора.
Отця Закони запанують,
За їх непослух – Божа кара.
Миряни їх усі шанують.
Тож пропаде уся примара.
Вкраїні знищу зло з корінням,
Бо – це зіпсуте все насіння.
І запанує рай у світі.
Вкраїна завжди – в буйноквітті…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)