А ти люби у погляді світанку,
У вічності блакитних незабудок,
У сонячному світлі, що в фіранку
Настирно пробирається повсюди.
І огортай весь світ своїм теплом,
Будь тим, хто відстані руйнує раз по раз,
Будь цвітом вишні під моїм віктом,
Зі мною будь сьогодні, повсякчас.
Люби без тиші і у тиші грому,
У сяйві місяця і в радісному дні.
І повертайся, бо чекають вдома
Такі вже надто втомлені вогні.
05.04.19