На війні усіх вбивають (прочитайте і усвідомте нарешті війну) !!!
І знову втрата..
Сльози й біль...
Війна забрала жінку..
Забрала матір і дочку ...
Чому? Чому?
Скажіть же люди,схаменіться..
Там гинуть люди..
Там жінки...Там зовсім діти..
Молоді хлоп'ята,і без
косичок там дівчата..
Там.. На війні..
За Україну вмирають кращі..
Йдуть на небеса..
А вам байдуже на війну,
на сльози..
Як?
Ви недолюдки,ви сволоти...
Ще не останні на нашій землі..
Як пережити втрату мамі...
Як це сказати діточкам??
Мами немає,на роботі,
чи полетіла в небеса?
Чи правду різати у очі...
Що маму вбили,підло вбили..
Затяті,наглі вороги...
Сказати нічого...
Не знаю...
Тут слова зайві,їх нема..
За що там гинуть,так страждають..
Усх вбивають і не вибирають...
За вас,за нас,за всіх людей..
ЗА тих скотів так само..
Все гинуть ,гинуть..
Вороття нема..Пливуть все труни..
Плине,плине кача...
І їде донька,їде син..
Востаннє вже додому...
Не скажуть ''Мамо,вдома я''
Дітей більш не обіймуть..
Вони лежатимуть в труні..
Холодній і сирій труні..
І мама витиме від болю..
І діточки будуть сумні..
Кажуть Герої не вмирають..
Та ні..Вмирають..
Та лежать в труні..
Нажаль ніхто не воскресає...
До нас із неба не вертає..
Війна вбиває і не вибирає..
Солдати всіх там прикривають..
А їх вбивають,їх вбивають..
Сьогодні страшний день втрати,на війні загинуло двоє українських військовослужбовців. Загинуло багато за 5 років... Сьогодні вбили жінку,матір,дочку Яну Червону...Немає слів,щоб описати втрату..Отямтесь люди..
Схаменіться...Не будьте бидлом.Досить.. Почніть боротися за своє життя..за свою Україну..
Досить думати що вас захистять,на місці загиблих може бути кожен з нас..Отямтесь..Нарешті почніть щось робити..
Вічна пам'ять всім полеглим..Ми не пробачимо і не забудемо...
Особисто продовжуватиму боротьбу проти ворога...
Більше слів немає..Вічна пам'ять!!!