ЦИБ (КОСТЮК) ВІРА, ЯРОСЛАВ І ГРЕЧКА – ЦЕ СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОН
ЦИБ (КОСТЮК) ВІРА, ЯРОСЛАВ І ГРЕЧКА –
ЦЕ СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОН
“Директор” Циб краде мішками підло у дітей в ліцею в Стрілках гречку,
А жінка Віра носить й продає по магазинах у селі й містечку.
Поліція, прокуратура й влада у районі закривають очі,
Бо дах злочинному угрупуванню –Тимчаки та Міша Гагалович.
ДЕ – ВЛАДА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ…??? ДЕ – ПРОКУРАТУРА ОБЛАСТІ…???
ДЕ – ПОЛІЦІЯ ОБЛАСТІ…??? ДЕ – ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА ОБЛАСТІ…???
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
01.04.2019 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)