Не плач, моя Мамо, не плач...
Давно твої виросли діти...
Мене, моя рідна, пробач,
Що вдома буваю я рідко…
Не плач, моя Мамо, не плач...
Утри свої яснії очі…
І пісню мені заспівай,
Свою колискову... Так хочу…
Не плач, моя Мамо, не плач...
Я знаю: болять твої руки,
Бо звикли завжди працювать,
Нема для них втоми та скуки...
Не плач, моя Мамо, не плач...
Всміхнись, моя люба, рідненька…
В обіймах своїх обіймай
Вже правнучку першу, маленьку...
Не плач, моя Мамо, не плач...
Років вже назад не вернути...
Цвістиме ще довго твій сад,
І квітнути вишня ще буде...
Не плач, моя Мамо, не плач...
Ти знай - Ти у світі найкраща!
І в щасті… І в миті невдач -
Зі мною у серці Ти завжди...
Анатолій Розумний,
25.03.2019