Я не хочу чути нічого
і водночас хочу дізнатись усе.
Ти мовчи - молися своєму Богу,
Нехай навчить пробачати за все.
Не кайся за свої вчинки,
Не зрікайся віри в себе,
Можеш навіть заплакати гірко,
Але усміхайся тим,
Хто з тобою поруч іде.
Буде важко себе зрозуміти
Буде важко серед усіх протиріч
Не переставай так палко любити
Беззупинно віддавати тепло
Будь як ангел - чистий,відкритий
Виростуть крила - лети.
Але..Не забудь навчити літати,
Тих - хто загублений
або залишився чекати
Вірить у те, що життя
не тільки вміє ламати.