БОЖІ ЗАКОНИ І ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ – ТРИНАДЦЯТОГО ГРУДНЯ
БОЖІ ЗАКОНИ
І ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ –
ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
СВЯТКОВІ ТА ВИХІДНІ ДНІ – ТРИНАДЦЯТОГО ГРУДНЯ
Тринадцяте число – величне на земній планеті ,
Бо у цей день родились Божий Син й Володар світу.
1. Різдво Христове від сьогодні та навічно – тринадцятого грудня.
2. Тринадцятого грудня – три святкових і вихідних дні.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
25.03.2018 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)