Давай пограємо у темпераменти:
Ти будеш холериком, а я флегматиком.
Мільйонами пристрастей ти горітимеш,
А я пофігізмом тебе діставатиму.
Давай у світло і тінь пограємо:
Я буду суцільним сліпучим мороком,
А ти навпомацки шлях прокладатимеш
Та будеш світити мені ліхтариком.
А, хочеш, давай - наче руки схрещені:
Я буду лівою, а ти завше правою.
Я - на критику часто приречена,
А ти усе робитимеш правильно.
А, може, краще вода і полум'я?
Тоді ти об мене язик обпікатимеш,
Бо я стрімкою рікою горами
Течу... Ти - над берегом наздоганятимеш.
Давай у життя ми і смерть пограємо:
Врешті, це з кожним колись може статися.
Наче востаннє, зі мною прощаєшся...
Та чи зможу без тебе я тут залишатися?..