ЦЕЙ ЛИСТ ВІД 15.03.2019 р. №71/01-41 – ГАНЬБА ДЛЯ “ДИРЕКТОРА” ЦИБА Я. І., “ВЛАДИ” СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ, ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА УКРАЇНИ!
Чому влада Старосамбірського району Львівської області тримає на посаді “директора” пацюка (крису) Я. Циба, який розкрадає державні гроші, гроші батьків, а саме головне обкрадає та об’їдає продкути дитячого харчування із своєю улюбленою шефинею і працівниками кухні – заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей с. Стрілки Старосамбірського району Львівської області …???
Чому влада району Старосамбірського району Львівської області тримає такого нелюда, дебіла та потвору, який – недостойний і якому не місце в культурі та освіті в Божій Україні.
Чому “філолог” Циб Я. І., (пацюк) який сам не вміє писати листи та викладати уроки української мові та література, але ставить такого ж “філолога”, як Люба Тимчак, (кобила) яка працює в наведеному вище ліцею бібліотекаркою, а бібліотека годинами й днями закрита…???
ТАК ДИПЛОМОВАНИЙ ПАЦЮК ( ЦИБ Я. І.) НАЗИВАЄ СВОЇХ ТЕХПРАЦІВНИКІВ ТАК, ЯК І ПИШЕ ОФІЦІЙНІ ЛИСТИ ЇМ – ЦЕ ТВАРИНА ТА СКОТИНА!
ЦИБУ ЯРОСЛАВУ ІВАНОВИЧУ ТА ЙОГО УСЬОГО РОДУ НЕ БУДЕ МІСЦЯ В БОЖІЙ КРАЇНІ – УКРАЇНІ.
Все зло подібне до нього, яке його підтримувало і підтримує приховуючи його злі діяння у розкраданні державних і людських грошей – це зло, а зло буде знищене Мною по волі МОГО ОТЦЯ.
– ЦЕ СТИД Й ПОЗОР ДЛЯ СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ, ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА УКРАЇНИ...!!!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.03.2019 р.
Написано вночі – 01:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)