Алилуя, алилуйя…
Ода глузду божевільних!
Душа плаче — Бог почує…
«Томас дав» для всіх причинних.
Бо Іуда, що брехлива,
То ягня з тобою поруч -
Залива в жадобі сливи -
Смердить бридко - справжній покруч!
На війні, людському горі -
Пухнуть гроші на крові,
Плів в сльозах, неначе в морі,
А співають - безголові,
Йому, а начебто, собі.
Віру, мову, бідне військо...
Галелу-яг! - гімн Єгові!
Хилять гої лоба низько -
Хава нагіла, чорноброві!
Галелу - яг (алилуйя)!
Хто спроможний - те почує…
Не славіте більше Біса -
Ніц того той не вартує!
Огірки із молоком...
Тин хитається від жаху,
Піде він своїм шляхом!
Куди піде? Звісно: на …
Кіл!