Любити тебе - форма самогубства.
Мене гойдав ритм нерівних кроків,
І за кілька секунд того танцю з тобою
я платитиму долі сотнями років
Це кохання було бензином,
він розтікався веселковими плівками,
і ми палали, просякнуті димом,
стікали топленого жиру цівками
Потім писались електронні бомби,
кидались брудні паперові гранати
на моє місто, що втомилося від тебе,
так сильно, що не могло спати
Тепер мої обвуглені чорні фаланги
кладуть екібани з токсичних квітів
до меморіалу, де на зруйнованих стінах
відбились чимсь темним дві тіні
І ось, ходжу у захисних костюмах, на яких
розквітли осторогами зорі полину,
І лиш коли, мимохіть, наближаюсь до тебе,
чую легкий тріск лічильника небезпеки