Твоя усмішка розбиває порожнечу та пітьму,
Що так багато літ живуть в душі моїй,
І я давно не помічаю суєту – до тебе йду…
Хай забере цей шлях чимало довгих днів…
Поодинокі перехожі вдалині мов маяки,
Старе позаду, а попереду нове;
І щось шепоче - левел цей без тебе не пройду-таки -
На шмаття тим моє безжально серце рве!
Не залишай, не залишай, не залишай мене
Не йди,
Нехай в інстинктах моїх гріх,
Та всі фантазії лиш ти;
Лиш ти живеш у моїх снах,
Щасливий тільки ними я,
Молю, у снах лишись, не йди,
Бо наяву ти
Не моя!
Бо ти не просто вродлива, ти надто вродлива мов казка, мов диво, лагідна й мила
Як проживу вечір цей без тебе я,
Без тебе я?
І...
Свіча поволі згоряє, І час не зціляє,
Як поза зоною ти, й нема сигналу вай-фая...
Боже, вечір прожити мені без тебе як?
Не залишай, не залишай, не залишай мене
Не йди,
Нехай в інстинктах моїх гріх,
Та всі фантазії лиш ти;
Лиш ти живеш у моїх снах,
Щасливий тільки ними я,
Молю, у снах лишись, не йди,
Бо наяву ти
Не моя!
ПРОГРАШ
Із рук, що стіну поміж нами руйнували, юшить кров -
Най кілометри наче сотні перепон...
Та ледь повіки опускаю – образ твій вертає знов
Примарний світ мене затягує в полон!
Не залишай, не залишай, не залишай мене
Не йди,
Нехай в інстинктах мої тільки секс…
А у думках лиш ти;
Лиш ти живеш у моїх снах,
Щасливий тільки ними я,
Молю, у снах лишись, не йди,
Бо наяву ти
Не моя!
Бо наяву далеко ти, і ти насправді не моя,
Своє кохання не вбивай - тебе молю й благаю я;
І най я всоте потону у неіснуючих світах,
Де лише двоє – я і ти...
Не йди!..
Лишись!
У моїх снах!
Не йди, лишись у моїх снах!
Не йди, лишись у моїх снах!
Це гарний переклад, та хочеться попридирнатися до дрібниць, як от: всі фантазії...у фантазіях - лиш ти; і щось шепоче; інстинктах моїх - ще раз прослухаю згодом
Давайте-давайте))). Я ледве з цим репом упорався))). Порихтуйте, де варто.
Шкода, на ФБ не видно нікому "Тонкий Дурман" у стилі лаунж. Фірма вийшла у Моноліта. А "Не знаю я" у мене теж є файл - завеликий. Не пролазить у месенджер. Живий спів.