Багато слів було сказано,
І далеко не всі несли в собі сенс,
Але те, що сказано назад не забереш.
Прикро за те, що слово - це холодна зброя,
ти ніколи не знаєш, коли вона вистрілить і як сильно ранить.
А ще гірше те, що ти не знаєш хто саме вистрілить цим словом,
адже цією зброєю володіє кожен, проте не кожен вміє розпоряджатися нею.
Єдиний антидот проти нього - розум та серце.
Вони допомагають зрозуміти нам: чи дійсно те,
що нам говорять, або те, що про нас кажуть являється правдою.
Або це просто пустий вітер,
який повинен пролетіти повз нас.
Отож, перш, ніж довіритись слову
порадься зі своїм розумом та серцем,
адже вони завжди на твоїй стороні.