Твоя весна в моїх думках,
Як перший промінь на світанні,
Переливається в струмках,
Де рими ллються довгождані.
Твоя весна в моїй жазі,
У бруньці, що набралась соком,
Омитій в дощовій сльозі, —
Ось-ось розквітне, ненароком.
І розливається душа
Нектаром в трелях солов’їних,
Ріка у море поспіша...
Веснянкою до тебе лину.
4/03/19
Гарний вірш,красиво ніжно передані почуття ЛГ,
на мій погляд якби в останньому рядочку було:
" З весною, я до тебе лину", оце "З" підсилило б
сприйняття почуттів ЛГ.
Щастя Вам, натхнення, любові.
Lana P. відповів на коментар Амадей, 06.03.2019 - 21:27
Дякую щиро1 Завжди рада заувагам, бо і сама засумнівалася у останньому рядочку, бо хотіла написати, Що ЛГ саме як весна лине до коханого... дякую, перегляну!