Колихнулась тополя,вітерець зашумів,
і берези налилися соком.
Місяць березень вже заступив,
працювати із барвами року.
Сонце тішиться, промені в'є,
журавлі повернулись додому.
Корінцями зелену травичку проб'є,
й не сидиться на місці джмелеві малому.
Джерельце хлюпонить,
у степах оживає природа.
І в лісах мить у мить,
народилася пролісків врода.
Перший місяць весни,
як художник малює пейзажі.
Він візьме собі пензлі такі,
й намалює весняну погоду!
І картини такі лиш малює один,
має пензель такий чарівний,
що на березі зелень,
а в річці ще криги із льоду.
І веселкою лине усе навкруги,
запах квітів і магія ночі.
Кольори неймовірні, вони навкруги,
сині, жовті, зелені, співочі.