Цей день любила я ще змалечку,
Завжди він в душу ніс тепло.
До віку додавалась паличка,
І трохи більшало число…
Сьогодні ж бо воно округлилось
І стало зватись – ювілей.
Зібрало за столом нас круглим ось –
Найближчих, рідних всіх гостей.
Для мене, рідна, ти, як сонечко,
Як ніжний паросток весни.
З тобою – затишно нам, сонячно,
Ми почуваємось дітьми.
Це відчуття – таке омріяне,
І призабуте, хоч було…
Проблем життя чомусь наміряло
Невичерпане джерело.
А написати біографію
Була задумка, але ти…
Ти – поза часом, поза графіком,
Не палиш, зводиш ти мости.
Дитинство сплине ген за обрієм –
Важке і бідне, як у всіх.
Росли ви втрьох – сестрички-подруги,
З проблем робили радість, сміх.
І щоб в деталі не вдаватися,
Про наслідки не скажу тут…
В дитинстві плакати й сміятися
Виходило за п’ять секунд.
Трудились, вчились, розвивалися
Сестрички дружно у селі.
Над Бугом жили, то ж купалися…
Всі роботящі, хоч малі.
Усі співучі, обдаровані,
А деколи – іще й «на біс»
Вночі (ну, звісно, по замовленню)
Співали «Перелётных птиц».
А ще – ти хореограф знаний!
Хоч скільки років вже пройшло,
Всі згадують, як вміло мама
Підняла танцями село.
І будівництво, й пошта, й школа…
Скрізь ти лишила гарний слід.
Ніхто тепер, колись – ніколи
На скаже прикрого услід.
Де б не була ти, завжди сяєш
І випромінюєш тепло.
Всіх розумієш, відчуваєш,
Любов несеш у світ, добро…
Ти пронесла своє кохання –
Єдине, вічне крізь життя.
І ще не скорого прощання
Бажаю вам на майбуття.
Бажаю я тобі здоров’я,
І сил з хворобами в борні…
Твій світ, наповнений любов’ю,
Нехай повернеться тобі.
Хай Бог пошле тобі терпіння,
Хоч трохи зменшить Він тривог…
Й могутнього благословіння
Хай не позбавить тебе Бог!
А внучки хай твої любимі
На тебе схожими будуть.
Між вами ниточки незримі,
І в цьому вся родинна суть…
Безмірне щастя – мати маму,
Чекати рідного дзвінка…
Найкращу,найріднішу саму,
Бо ти у нас саме така!
Твоя молитва, допомога
Тримає наш життєвий плід.
Сердечно молимо ми Бога:
«Даруй нам мамі многа літ!»
Дуже гарно ви привітали найріднішу людину, з таким теплом, з такою любов'ю! Впша мама пишається вами, впевнена. До речі, ви так подібні, і мама така молода і красива, ви наче сестри! бажаю вашій мамі довгая літа, як і вам! Моя повага...