Вже гуси над селом моїм летять,
Вертаються на землю, Богом дану.
І радісно з небес мені кричать:
Стрічай! Стрічай! Мій друже, весну ждану.
Я руки піднімаю в височинь,
І дякую за мить цю дивну Богу.
Дай щастя всім, – я прошу, – Божий син,
Хай прийде мир до кожного порогу.
Хай в дім вернуться діти із війни,
Обніме мати ніжно дочку й сина.
Хай проростуть в окопах полини,
Хай заспіває рідна Україна.
Хай сміх дитячий до небес злетить,
Хай в небуття підуть розлуки й війни.
Для добрих справ навчимося ми жить
І заповідей Божих будем гідні.
Я руки піднімаю в височинь,
І дякую за мить цю дивну Богу.
Дай щастя всім, – я прошу, – Божий син,
Хай прийде мир до кожного порогу.