Я данину
Долі віддав -
У зраді таааа стресах
Підіймався зі дна...
Помилки теж
Мав на біду...
Хай вітер щоразу збиває мене - все ж здіймаюсь і йду!
І так буде знов, і знов, і знов, і зно-ов...
Ти чемпіоном стаєш,
Коли аж за край в двобої йдеш;
Ми чемпіони!
Ми чемпіони!
Хай слабший ридає,
А світ підкоряє
Чемпіон!..
Ваш оплесків шквал
І Ваше тепло...
Я дякую
Вам за визнання, і за все ЩО
із ним
разом прийшло...
Хай лунають погрози!
Й стане страшно комусь!
Я приймаю цей виклик за людство усе, і я їм не здаюуусь!
І так буде знов, і знов, і знов, і зно-ов...
Ти чемпіоном стаєш,
Коли Аж за крАй в двобої йдеш;
Ми чемпіони!
Ми чемпіони!
Хай слабший ридає,
А світ підкоряє...
Чемпіон...
...чемпіоном стає,
Колиииии аж за кра-аай в двобої йде;
Ми чемпіони!
Ми чемпіони!
Крушать перепони
Лиш чемпіони!..