В храм прийди,й
Помолись,
Всіх прости,
Не гнівись,
Щиро кайся ,
Надійсь,
Не ображайся,
Змирись,
Ти гординю відкинь,
Щирим стань,
Свою душу відкрий,
Вичисть всяку погань.
Вмій подякувати,
Зрозуміти,
Не лжесловити,
А стерпіти.
У любові зростати,
Самовідданим бути
Бога не забувати,
Його слухати, чути.