Загорну печалей я сторінку,
Зачарую на любов весну,
З дивоцвітом синього барвінку,
У пташинім співі голосну,
Загадаю мрію нездійсненну,
Що прийшла до мене в сніжних снах,
Задзвенить вона листками клену,
Здійметься за хмари наче птах,
Мрія та про тебе, мій коханий,
Поглядом мене ти полонив,
Кришталями сяють знов фонтани,
Хай тривожить серце цей мотив.
Синь барвінку та прозорість неба,
Подарую в саму першу мить,
Зачарую цю весну для тебе,
Хай над нами зорями горить!