Краса буває різною, як різні континенти,
Краса має свої моменти, компоненти,
Для когось, краса - це гламурно та стильно,
Наталю любить Вася, міцно, сильно...
Навколо, повсюди краса,
А подивитися лишень, у небеса,
Красується Христинка, косу поправляє,
А пані Оля корисно готує, Пашка прибирає...
Красується павлін, розправив пір'я,
В бабусі клумби, чипурне подвір'я,
Музей, архітектура, цирк, театр,
На сцені творчий, проходить, батл...
Співає Жанна, як соловій,
Високий, міцний, Андрій,
Тече Дністер, простора ріка,
Україна - це наша гордість, краса...
ID:
824952
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 11.02.2019 06:39:22
© дата внесення змiн: 11.02.2019 06:39:22
автор: ПашкаPashka
Вкажіть причину вашої скарги
|