Життя - бумеранг, і як не крути,
Все, що посієш, жать будеш ти.
Будеш добірні зернята вкладати –
Все, що найкраще в житті будеш мати.
Ти усміхнешся, розплющивши очі,
День буде вдалим до самої ночі.
Скажеш хороші і щирі слова -
Ясною буде твоя голова.
Ніщо у житті просто так не проходить,
Посієш добро, то добро буде й сходить.
Лукавство і підлість почнеш засівати –
Плоди їх підкупні, тобі ж і збирати.
Ти відвернувся – того ж і чекай,
Якщо хтось спіткнувся – то руку подай.
Бо, ти зневажаєш – тебе зневажають.
Ти забуваєш – тебе забувають.
З власною совістю вмій подружити -
Легко в житті тобі буде прожити.
Життя – бумеранг, ти про це пам»ятай
Щастя лиш те – що для себе скував.
04.02.2019 р