Згасають епохи, покоління втрачають крила,
легенди стають туманами та забуттям.
І тільки тим, кому дана вищими сила,
надихають мільйони своїм неземним життям.
Падають зорі, а з ними казка та чудеса,
і лише на пероні 9 ¾ поїзди
відправляться з чорною птахою на небеса.
- Через стільки років?
- Завжди.
(14,02,2016)
____________________________________________________
На 69-му році життя після боротьби з раком назавжди залишив світ маглів чудовий британський актор Алан Рікман, який зіграв професора Северуса Снейпа в екранізації «Гаррі Поттера», а також залишив у доробку світового кінематографу десятки геніальних робіт.
RIP