Дім - царство мрій і рим
Закриваю двері - нікого не чекаю.
Між дзеркальних стін,
Що з усіх сторін
Я себе шукаю,
Між тінями блукаю.
Я будував цей міст,
Щоб пройшла біда,
І як зійде сніг
Не знесла його
Повіні вода!
Приспів:
Танці на склі, танці для забави!
Танці без правил — повінь сліз кривавих!
Танці на склі — полум'я зі зваби
Я іду, прости
Ні мене, ні нас -
Невгамовний сум зупинив цей час,
Зруйнував мости.
Крик птаха в тишині.
Більш не клич, мине — плачу і молюсь
Ти пробач мені -
Я не повернусь.
Приспів:
Танці на склі - танці для забави!
Танці без правил, то отрута зваби!
Танці на склі - море сліз кривавих!
Танці на склі - танці для забави!
Танці без правил, то отрута зваби!
Танці на склі — повінь сліз кривавих!
***********************************
Епіграф:
Не пишу я, а балдію -
Сто відсотків - ухунію...
Два акорди - ти вже метр
Зовні просто - метр на метр...
Треба сперш нюхнути клею
Потім слухать Макс Фадєєв!