А гори, як великі черепахи,
Котрі заснули сотні літ назад.
Їм на світанні сниться синя птаха,
Коли ступа на землю листопад.
А там в лісах живуть собі комахи,
Які не скажуть слова невпопад.
Колись давно сказали бідолахи,
Що схожі світлячки на зорепад.
Не задоволений цим дуже листопад,
Що він не схожий був на зорепад!
І з тих часів мовчатимуть комахи,
Коли ступа на землю листопад,
А гори як великі черепахи,
Які заснули сотні літ назад.