Далеко ти,і я сумую.
Без тебе я вже не існую.
Вночі із неба зірка впала,
і я бажання загадала.
Я мрію знов тебе побачить.
Для мене це багато значить.
Я хочу голос твій почуть.
Не скоро буде це мабуть.
Мені б поглянути у очі.
Згадати все: ці літні ночі,
прогулянки, пісні,гітару,
і зустріч нашу біля бару.
Я хочу повернути літо.
Тоді були ми наче діти.
Я хочу знов все повторити.
Мені без тебе тяжко жити.
Я знаю, все колись минає.
Далеко ти,та я кохаю.