Ба!!! Не варіант, Колего!!! Це і є гімн...І писалось як гімн,- для конкурсу, об*явленого в свій час Черновецьким...Конкурс згорнули, понівечили, *** як багато чого в нас....А пан Бригинець, літератор знаннями, зараз, певно в Раді " подвизається",написав: жаль, що конкурсом не зацікавились наші МЕТРИ поезії...А ті що прийняли участь,- краще б цього не робили...Бо їхні твори- це лише "жалкие спробы прославиться"...Сє ля ві,- пане Ярославе....Жаль... Бо гімн був би хороший, оригінальний і в дусі сучасності....