По засніжених дорогах,
По заметах, вже як є
Поспіша в шістдесят третє
День народження Твоє
Хоч не дуже він веселим,
В цьому році вигляда.
Шлях для днів ясних розстелим,
Хай біжать, як та вода.
Але, щоб не відбувалось,
Ти затям собі одне.
Наше – нам лиш дістається,
Невибагливе, земне.
Тож в цей день Тобі б хотіла
Я здоров»я побажать
Щоб надія Тебе гріла,
Щоб усе було на «5».
Перше – щоб була здорова,
Щоб щасливою була.
Мов троянда світанкова,
Ніжністю завжди цвіла.
Друге – діти б поважали,
Радували б внучки теж.
Втретє – щоб усі бажали
Молодості і краси без меж.
У четверте – поважають хай колеги й друзі.
Щоб усі Тобі вклонялись квіти у окрузі.
П»яте – буде побажання, тобі не останнє
Хай ранковою зорею розквіта кохання
Нашвидкуруч написала ці простенькі стрічки
Для рідненької своєї любої сестрички.
25.01.2019 р.