З амело все білим снігом.
И буква, скромна і потрібна
М ерехтять високо зорі,
А білий зайчик стриба в полі.
(Або
А у садах дерева голі)
В еселіше й яскравіше,
Е скімо більше купують.
С онця од, всім нам тепліше,
Н а години день став більшим,
А птахи див-спів дарують.
Л астівки спритністю дивують,
І води теплі і земля.
Т роянд кущі око чарують,
О д зерн гнеться стебло в полях.
О падає жовте листя,
С онце гріє вже не так
І птахи летять у вирій,
Н а землю пада плід дозрілий.
Ь- тут Ь.