Бетон не вистояв , та встояли вони ,
серцями, душами і своїм тілом,
Орді мокшанській жало в ДАПі відсікли,
Вітчизні мовчки все довівши ділом.
Я бачив зрадників в погонах лісників,
Політиканів із кривим слинявим писком,
Мерзоту що жирує на війні й біді,
Зі сцен Майдану миттю у життя із лиском.
І не зламали ригівські «кати Лебедина» ,
А лик на «йолці» нас у бій зривав з коліна,
Мов твердь алмазу, Юля, неопалима купина,
Єдиний політичний Кіборг України…..
А.Круп
16.01.2019 р.