Мені тебе не вистачає:
І для сумісного відЧАЮ,
І для бажань, і для світанку,
Для перших променів в фіранку.
Бракує голосу твого
І вуст торкань відвертих,
Обіймів затишних і теплих,
І суперечок впертих.
І в будній день, і в вихідний...
Жага мене накрила!
Так хочу поцілунок твій,
Який дарує крила!