Відчуй мене,і я прийду,
Нехай зимою і нехай хвилинкою,
Морозом твоє тіло ніжно обійму,
розтану на руках сніжинкою. .
Поклич мене, і я прийду,
весняний місяць знову заколишу,
Любові квітку в променях знайду,
І тихо вітром увісні залишу....
Згадай мене, і я прийду ,
в самотній тихий літній вечір,
Росою на траву з думок твоїх впаду,
і поцілую краплями у плечі...
Покинь мене і зникну я,
Туди піду де небо спогадом заплаче,
Де вічно осінь і пітьма - моя сім'я,
де серце більше сонця не побаче..