Цей край -лісів безмежне море
Де казка піснею звучить
Де Стир врізається у поле
Де Луцький замок высочить
Волинь - красуня синьоока
В очах її озер блакить
В ній память древності глибока
Тут слава пращурів гримить
Казковий край де світять зорі
Баталій славних та князів
Козацький дух шукав тут волі
Тут честь українських мужів