Надворі біла віхола гуляє,
Стрімку ріку скував міцний, прозорий лід.
Зимову пісню вітерець співає...
Який же він казковий - цей зимовий світ…
Відщедрували звечора дівчата,
Меланку відводили хлопці в хоровід...
Святий Василь вже засіває хати,
Бо нині знову свято - Старий Новий Рік!..
Зі святом цим усіх я вас вітаю!
В традиціях народу рідного мого:
З долонь пшеницю щедро засіваю,
Усім на Щастя, на Здоров`я, на Добро!..
Хай в році - кожен день щасливим буде!
Нехай високим буде ваших мрій політ!
Щоб Божа Ласка вберігала всюди,
І нашу Землю Рідну й наш увесь Нарід!..
Сію!.. Вію!.. Посіваю!..
З Новим Роком всіх вітаю!..
Щастя, Радості, Добра й Миру нам усім бажаю!
Анатолій Розумний
14.01.2018