Я захоплююся тобою,
Бо за тисячі днів й ночей
Не стикався з такою любов’ю,
З таким блиском дівочих очей.
Я вдивляюсь в твої зіниці,
Я вслухаюсь в твої слова,
І не можу ними напитись –
Це душа моя знов ожива!
Є на світі іще кохання,
Є на світі іще любов,
Коли п’яним стаєш від бажання,
Й закипає у венах кров.
Коли жити заради когось
Знову хочеш, як було колись,
Й позбуваєшся болю свого –
Тільки в очі мені не дивись…
Бо в такі непрості моменти
Ти побачиш сльози у них,
Я ж в твоїх бачу щастя фрагменти –
У прекрасних очах твоїх!